درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-29  |  2024-12-19  |  بروز شده در: 1403/09/29 - 06:28:5 FA | AR | PS | EN
سوریه به افغانستان تبدیل نخواهد شد             ملاحسن خواستار نقش رسانه‌ها در تحکیم نظام اسلامی شد             افغانستان شاهد کسر شدید بارندگی در سال جاری می‌باشد            در دو حادثه ترافیکی در ولایت غزنی دهها نفر جان باختند            تکمیل شدن ۱۶۵ پروژه توسعه ای درهرات الی اخیر سال جاری            اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟            امید واری سازمان ملل به برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در سوریه            به دنبال محدود کردن رسانه‌ها نیستیم            تأکید بر روابط دو جانبه میان ایران و پاکستان            قهرمانی رئال مادرید در جام باشگاه های جهان            مدودف حامیان اوکراین در ناتو را اهداف مشروع خواند            کرزی به دیدار حقانی به پکتیا رفت             عادی‌سازی روابط کابل-مسکو ضرورت به تائید پوتین دارد            موضوع آموزش زنان را با مقامات طالبان مطرح کردم             افغان‌ها از مهاجرت غیرقانونی پرهیز کنند            






تاریخ نشر: 1400/10/09 - 15:38:4
تعداد بازدید: 877
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

غیبت رهبر طالبان از انظار عمومی سوالات و تردیدهایی درباره سرنوشت او ایجاد کرده است
  غیبت رهبر طالبان از انظار عمومی سوالات و تردیدهایی درباره سرنوشت او ایجاد کرده است

با گذشت بیش از چهار ماه از کنترل طالبان بر کابل و به قدرت رسیدن آنها در افغانستان، ملا هبت الله آخوند زاده، رهبر این گروه در انظار عمومی ظاهر نشده و این مساله سوال‌های متعدد و تردیدهایی را در افکار عمومی افغانستان و حتی اعضای این گروه ایجاد کرده است.

به نقل از سایت العربی الجدید، طالبان تاکنون بارها صدور دستوراتی از سوی رهبر خود را اعلام کرده و از حضور او در دو نشست در قندهار خبر داده؛ اما هیچ عکس یا ویدیویی از او منتشر نکرده تا شایعات درباره آخوندزاده را که برخی مدعی هستند او دیگر زنده نیست، برطرف کند.

آخوندزاده تنها چهره‌ای نیست که به دور از انظار عمومی و مردم فعالیت دارد، ملا سراج الدین حقانی، وزیر کشور افغانستان و رهبر شبکه حقانی نیز از حضور در انظار عمومی خودداری می‌کند و با وجود اینکه در نشست‌های متعددی حضور داشته، هیچ عکس یا ویدیویی از او منتشر نشده است در حالیکه او پست وزارت کشور را در گروه طالبان بر عهده داشته و علاوه بر آن معاون آخوندزاده و رهبر شبکه حقانی است که در لیست سیاه شورای امنیت قرار دارد.

در همین راستا بلال کریمی، سخنگوی طالبان به العربی الجدید گفت: رهبر طالبان زنده است و خبرهای منتشر شده درباره قتل و یا فوت او جای بحث نداشته و اساس و اعتباری ندارند.

کریمی اظهار کرد: این سخن که او در انظار عمومی ظاهر نمی‌شود، نادرست است، او به صورت مستمر با رهبران گروه نشست‌هایی برگزار می‌کند، همچنین ۳۱ اکتبر گذشته از مدرسه دینی شهر قندهار (مرسه رحمانیه) بازدید کرد سپس نشست دیگری با مسؤولان دولتی قندهار داشت.

سخنگوی طالبان تاکید کرد:‌ آخوندزاده در وضعیت جسمانی خوبی است و می‌تواند امور کشور و طالبان را در کنار هم مدیریت کند.

او درباره علت حضور نیافتن آخوندزاده در انظار عمومی و منتشر نشدن عکس یا فایل ضبط شده‌ای از او برای پاسخ به طرف‌هایی که معتقدند کسی که نقش آخوندزاده را ایفا می‌کند، خودش نیست، جوابی نداد و همین پاسخگو نبودن رهبران طالبان به تردیدها درباره زنده بودن رهبر این گروه دامن می‌زند.

در این رابطه عصمت‌الله خان، رهبر قبیله‌ای در ولایت پکتیا به العربی الجدید گفت: کشور ما در حال عبور از مرحله عجیبی است، کشور توسط شخصی مدیریت می‌شود که او را نمی‌بینیم و احتمالا هم او را در آینده نزدیک نخواهیم دید.

عصمت‌الله خان افزود: قرار بود این مرد پس از کنترل طالبان بر کابل در انظار عمومی حضور یافته و با مردم سخن بگوید تا به این ترتیب تمامی شک و شبهات برطرف شوند؛ اما متاسفانه کشور ما در وضعیت مبهمی است و حضور آخوندزاده در انظار عمومی بخش زیادی از ابهام را احتمالا از بین می‌برد.

او در ادامه گفت: گهگاه از دستورات و تصمیمات گرفته شده از سوی او مطلع می‌شویم و این دستورات اجرا می‌شوند؛ اما ما می‌خواهیم او را ببینیم به ویژه که رهبر اول طالبان و موسس آن یعنی ملا عمر فوت کرده بود و طالبان سال‌ها این موضوع را مخفی نگه داشته بودند به همین دلیل عامه مردم افغانستان نگران تکرار این اتفاق هستند و ما می‌خواهیم رهبر طالبان را که همان رئیس کشور است ببینیم چراکه تمامی تصمیمات طالبان با او است.

نصیر احمد طاهری، چهره رسانه‌ای افغانستان نیز در گفت‌وگو با العربی الجدید اظهار کرد: در زمان حاضر نمی‌توان اطمینان داشت که او زنده است، زیرا مدرک روشنی دال بر زنده بودن او وجود ندارد و همین شک و تردیدها را بیشتر می‌کند به ویژه که طالبان در گذشته نیز ادعا می‌کردند ملا عمر، موسس این گروه زنده است در حالی که او در آن زمان زنده نبود.

طاهری گفت: همه احتمال‌ها ممکن است، از یک جهت او دستورات را صادر کرده و تصمیماتی اتخاذ می‌کند که دال بر زنده بودن او و مدیریت امور گروه طالبان است؛ اما از طرف دیگر ما مدرکی برای رد ادعای فوت او نداریم.

این چهره رسانه‌ای افغانستان در ادامه گفت: اگر آخوندزاده زنده باشد، احتمالا یکی از دلایل عدم حضور او در انظار عمومی ترس از جانش است چرا که آسمان افغانستان هنوز در کنترل نیروهای آمریکایی است و پهپادهای این کشور به صورت دائمی و مستمر در آسمان افغانستان پرواز می‌کنند.

همچنین طالبان مدعی است نگران تهدیدها برای حمله پهپادی علیه آخوندزاده همانند حمله‌ای است که مه ۲۰۱۶ در ولایت بلوچستان در پاکستان علیه ملا اختر منصور، رهبر این گروه اجرا شد.

میرویس افغان، دیگر چهره رسانه‌ای افغانستان در گفت‌وگو با العربی الجدید فراتر از این رفته و گفت: حتی جمعی از اعضا و رهبران طالبان نیز تردیدهایی درباره زنده بودن آخوندزاده دارند و شک و تردیدهای بسیاری درباره این شخصیت و زنده بودن او وجود داشته و این تنها مختص افکار عمومی افغانستان نیست.

افغان اظهار کرد: گروهی از طالبان مدعی هستند که آخوندزاده دیگر زنده نیست و او چند سال قبل در پاکستان کشته شده؛ اما گروه بزرگتری از طالبان تاکید دارند او زنده بوده و امور کشور را مدیریت کرده و همانند گذشته که در مناطقی از جنوب غرب پاکستان فعالیت داشت، به طور مستمر نشست‌هایی را در قندهار برگزار می‌کند.

این چهره رسانه‌ای افغانستان درباره حضور رهبر طالبان در برخی نشست‌ها نیز گفت: اینها تنها ادعا هستند چراکه طالبان برای اثبات اینکه آخوندزاده‌ای که در نشست‌ها حضور داشته، همان مردی است که پس از کشته شدن ملا اختر منصور رهبری طالبان را بر عهده گرفت، هیچ مدرکی ارائه نکرد.

او افزود: شک و تردیدهای بسیاری درباره زنده بودن رهبر طالبان وجود دارد و اگر این چهره زنده باشد، طالبان باید آن را به مردم ثابت کند و یا دستکم در یک مکان امن ویدیویی از او تهیه کند.

افغان تاکید کرد: شخصیت ملا آخوندزاده و زنده بودنش برای شورای کویته یا همان طالبان اصلی بسیار اهمیت دارد چرا که او به این شورا در برابر شبکه حقانی اعتبار زیادی می‌دهد و اگر خبرها درباره زنده نبودن او درست باشند، در آن صورت وزنه به نفع شبکه حقانی خواهد بود، به این ترتیب شورای کویته از هر راهی تلاش خواهد کرد تا آخوندزاده را به رسانه‌ها بیاورد.

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/25432


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟


داعش در افغانستان جسورتر شده است


جایگاه ایران در آبنده سوریه چیست؟


ترور خلیل‌‌الرحمان حقانی؛ چند ابهام و یک اتهام


سقوط اسد، خاورمیانه به کام افراطگرایی


آیا ایران فرماندهان و نیروهایش را از سوریه خارج می‌کند؟


افزایش تقویت روابط با حکومت طالبان از سوی چین


آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟


هدف روسیه از رابطه گرم با طالبان چیست؟


نفرت عمومی از اسرائیل به ورزشگاهها رسید





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

اتهام مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر روسیه

سوریه به افغانستان تبدیل نخواهد شد

ملاحسن خواستار نقش رسانه‌ها در تحکیم نظام اسلامی شد

افغانستان شاهد کسر شدید بارندگی در سال جاری می‌باشد

در دو حادثه ترافیکی در ولایت غزنی دهها نفر جان باختند

تکمیل شدن ۱۶۵ پروژه توسعه ای درهرات الی اخیر سال جاری

اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟

امید واری سازمان ملل به برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در سوریه

به دنبال محدود کردن رسانه‌ها نیستیم

تأکید بر روابط دو جانبه میان ایران و پاکستان

قهرمانی رئال مادرید در جام باشگاه های جهان

مدودف حامیان اوکراین در ناتو را اهداف مشروع خواند

کرزی به دیدار حقانی به پکتیا رفت

عادی‌سازی روابط کابل-مسکو ضرورت به تائید پوتین دارد

موضوع آموزش زنان را با مقامات طالبان مطرح کردم

افغان‌ها از مهاجرت غیرقانونی پرهیز کنند

امکان تعامل سویدن با حکومت طالبان اندک است

توزیع حدود 34 میلیون سیمکارت در افغانستان

وضعیت غذایی در افغانستان به شدت بحرانی است

رئیس سیا برای آتش بس غزه به قطر می رود

تاکید بر تحکیم روابط میان افغانستان و عمان

چین خواستار ادامه گفتگوهای هسته ای با ایران شد

وینیسیوس جونیور بهترین بازیکن جهان شد

حکومت طالبان برای خارجی‌ها در کابل شهرک می‌سازد

سرمایه‌گذاری تاجران ترکی در بخش زراعت و مالداری


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.